Kansanäänestys Pistepotin jatkosta

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Kumpaa vaihtoehtoa Pistepotin jatkoon liittyen kannatat? (Tarkemmat selitykset viestissä)

0% 0% 
[ 0 ]
100% 100% 
[ 8 ]
 
Ääniä yhteensä : 8

Kansanäänestys Pistepotin jatkosta

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty To 17 Elo 2017, 14:15

Viiden kauden koeaika alkaa olla ohitse ja sen tulokset ovat sitä luokkaa, että niistä voisi tehdä päätöksiä suuntaan jos toiseen. Toisaalta jopa uusia tulokkaita on löytänyt tänne ja comebackeja on nähty ja se tietty (joskin aiemmasta pienentynyt) aktiiviporukka osallistuu edelleen aktiivisesti kaudelle kuin kaudelle, mikä on hieno juttu, mutta silti osallistujamäärät ovat välillä hyvinkin alhaisia, esimerkiksi yhä meneillään olevalle kausikymmenyksen päätöskaudelle saatiin juuri ja juuri 10 osallistujaa.

Pistepotilla on yhä mahdollisuus, ei sitä täysin tuhoon ole tuomittu, kyllä nämä pari viimeistä kautta sen kuitenkin ovat osoittaneet, mutta varmuudella sitä ei voi etukäteen sanoa, mitä on edessä tulevaisuudessa, jos Pistepotti jatkaa taivaltaan.

En aio tehdä tätä päätöstä yksin, joten tästä syystä vuorossa on kansanäänestys, johon jokaisen täällä kilpailevan soisi osallistuvan. Äänestys kysyy suoraan yhtä ainoaa asiaa: olisiko Pistepotin jo aika tulla päätökseensä vai olisiko vielä syytä jatkaa?

Vaihtoehtoja on siis tasan kaksi kappaletta:

A) Pistepotti päättyy kauteen 175. Tämä on siis se vaihtoehto, jota äänestät mikäli Pistepotin olisi mielestäsi hyvä jo tulla päätökseensä. Tällöin jäljellä olisi vielä viimeiset viisi kautta ja se olisi sitten siinä vielä tämän vuoden puolella, loppusyksystä luultavimmin. Aika äkkinäinen loppu, mutta ennen 200. kautta tämä on ainoa sopivalta tuntuva luku päätökseen.

B) Pistepotti pyrkii jatkumaan kauteen 200 saakka. Tämä on se vaihtoehto, jota äänestät mikäli haluat Pistepotille vielä pitemmän elämän. Tällöin pyrkimyksenä olisi jatkaa taistelua ongelmia vastaan ja pyrkiä sietämään niitä ja yrittää edelleen parantaa Pistepottia, jotta se ei tyystin kuihtuisi. Tavoitteena olisi saavuttaa seuraava valtava virstanpylväs, eli 200. kausi ja mikäli silloin vaikuttaisi siltä, että on hyvä aika lopettaa, ainakin lopetus olisi näyttävä. Tämä vaihtoehto tarkoittaisi siis kolmea kausikymmenystä ja kolmeakymmentä kautta lisää ja tämä kuuluisa 200. kausi olisi vuorossa syksyllä 2018.

Äänestäkää. Kaikkien ääntä tarvitaan. Äänestysaikaa on sunnuntaihin saakka, tulokset julkistetaan silloin.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kansanäänestys Pistepotin jatkosta

Viesti kirjoittaja LäPä7* lähetetty La 19 Elo 2017, 17:45

Totta kai pyritään saavuttamaan kausi 200. Viimeisimmät kaudet ovat minulla menneet ohi, joten yritän nyt kantaa oman korteni kekoon. Meidän kaikkien pitäisi. Meillä pitäisi yrittää kehitellä jotain muutakin toimintaa foorumille potin lisäksi.
avatar
LäPä7*


Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa