Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Sivu 1 / 13 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Seuraava

Siirry alas

Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty To 23 Marras 2017, 02:31

** HUOMATKAA, ETTÄ MEILLÄ ON MYÖS TOINEN KAUSI ILMOITTAUTUMISESSA YHTÄ AIKAA! **

Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

(Varoitus: Järkyttävä kilometriviesti edessä - yhteenveto erittäin tärkeä. Kysyä kannattaa, jos jotain jää epäselväksi.)

Perustiedot

Osittain päällekkäin Suomi-trilogian päätösosan kanssa järjestetään myös Pistepotin sadasseitsemäskymmeneskahdeksas kausi, joka on mikäs muukaan kuin se perinteinen joulukalenteri, nyt jo viidettä kertaa.

Viime vuoden joulukalenteri oli vähän kokeilullinen, mutta tänä vuonna palataan jälleen perinteisempään systeemiin. Kausi siis luonnollisesti kestää 24 kierrosta eli luukkua alkaen 1. joulukuuta ja voittaja selviää aattoaamuna ja kausi jakautuu neljään osaan, joista kullakin on pituutta kuuden kierroksen verran ja joissa käytössä on tuttuja elementtejä vanhoilta Pistepotti-kausilta.

Kautta varten arvataan seuraavat numerot:

- Perussysteemin numerot eli 20 numeroa väliltä 1-100
- Sivupistepotin numerot eli 10 numeroa väliltä 1-50
- 5 numeroa väliltä 1-10 satunnaisessa järjestyksessä (ei siis numerojärjestyksessä, vaan täysin sekaisin, järjestyksellä ON merkitystä kun tätä systeemiä käytetään)
- Yksi luukkunumero väliltä 1-200
- Yksi spesiaalinumero väliltä 201-300

Jokaisessa osassa on oma pisteytyksensä ja jokaisen osan pisteet lasketaan yhteen lopuksi, mutta pisteet nollataan aina osan vaihtuessa niin, että jokaisesta osasta kerätään myös omat erilliset pisteet. Osan päättyessä sen parhaat kilpailijat palkitaan ylimääräisillä lisäpisteillä, jotka on määritelty erikseen joka osaan.

Lisäksi mukana on perinteinen luukunavaussysteemi, joka on hieman uudistunut ja saanut vaikutteita viime vuodesta - siitä lisää alempana.

Osa 1 (luukut 1-6)

Joulukalenterin ensimmäinen osa on hyvin simppeli, sillä se menee täysin päällekkäin toisen kauden kanssa. Tässä osassa käytetään systeemiä 5 numeroa väliltä 1-10 satunnaisessa järjestyksessä.

Kilpailijat saavat 3 pistettä jokaisesta oikeasta numerosta, joka on oikeassa kohdassa numeroriviä. Jos siis arvaat numeron 7 kolmantena ja se on oikeissa numeroissa kolmantena, tällöin 3 pistettä on sinun. Oikeasta numerosta väärällä paikalla saa yhden pisteen.

Osan kahdeksan parasta kilpailijaa saa lisäpisteitä seuraavassa järjestyksessä parhaasta alkaen: 10p, 8p, 6p, 5p, 4p, 3p, 2p, 1p.

Osa 2 (luukut 7-12)

Toisessa osassa käyttöön otetaan sivupistepotti eli 10 numeroa väliltä 1-50.

Kilpailijat saavat tulostensa perusteella erimuotoisia pipareita, jotka ovat tietyn pistemäärän arvoisia alla näkyvän taulukon mukaisesti.

0 oikein: Ympyränmuotoinen pipari (1p)
1 oikein: Tavallinen pipari (2p)
2 oikein: Sydämenmuotoinen pipari (3p)
3 oikein: Kuusenmuotoinen pipari (5p)
4 oikein: Joulupukinmuotoinen pipari (6p)
5+ oikein: Piparitalo (8p)

Kilpailijat saavat joka päivä tuloksensa verran satunnaisesti arvottuja pipareita, jotka voivat olla korkeintaan sitä luokkaa, johon tulos oikeuttaa. Toisin sanoen siis jos kilpailija saa vaikkapa 3 oikein -tuloksen, hän saa 3 piparia, jotka voivat olla mitä tahansa ympyränmuotoisesta kuusenmuotoiseen saakka, mutta eivät sitä parempia.

Satunnaisnumerogeneraattori päättää siis piparisi: voit saada 5 oikein -tuloksellakin vaikka 5 ympyränmuotoista, jos huonosti käy, mutta samaan tapaan voit saada vaikka viisi piparitaloa, tosin se on varsin epätodennäköistä, sillä mitä parempi pipari, sitä epätodennäköisempää sen saaminen on.

Kilpailijat jaetaan ensimmäisen kierroksen tulosten perusteella kahteen ryhmään. Paremman tuloksen saaneet saavat itselleen ryöstövuoron kierroksille 1, 3 ja 5 ja huonomman tuloksen saaneet kierroksille 2 ja 4. Tasapelit vuoroja määriteltäessä ratkaistaan spesiaalinumerolla (201-300).

Ryöstössä kilpailijat saavat viedä yhteensä kaksi piparia sellaisilta kilpailijoilta, jotka eivät ole silloin ryöstövuorossa. Ryöstetyt piparit saavat olla korkeintaan sitä luokkaa, johon ryöstäjän oma päivän tulos oikeuttaa. Ryöstettävänä ovat kaikki piparit kilpailijan varastosta.

Kuuden kierroksen jälkeen piparit muutetaan niiden arvojen mukaan pisteiksi ja kilpailijat laitetaan paremmuusjärjestykseen pisteiden perusteella.

Osan seitsemän parasta kilpailijaa saa lisäpisteitä seuraavassa järjestyksessä parhaasta alkaen: 15p, 12p, 10p, 8p, 5p, 3p, 1p.

Osa 3 (luukut 13-18)

Kolmannessa osassa otetaan käyttöön perussysteemi eli 20 numeroa väliltä 1-100.

Kilpailijat jaetaan kahdeksi joukkueeksi arpomalla ja joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan lumisodassa. Kukin kilpailija voi heittää yhden lumipallon per kierros ja kohteeksi tulee valita joku vastapuolen kilpailijoista. Ainoa rajoitus on se, ettet voi heittää sellaista kilpailijaa, joka on ehtinyt jo samalla kierroksella heittää sinua.

Kilpailijoiden tulokset määrittelevät heiton onnistumisen: jos heittäjän tulos on parempi, hän saa kolme pistettä jokaista kohteen tuloksen yli menevää numeroa kohti, esim. jos heittäjällä on 5 oikein ja kohteella 3 oikein, heittäjän tulos menee kaksi numeroa yli ja heittäjä saa siten 6 pistettä. Kohde menettää yhtä monta pistettä kuin heittäjä tienaa.

Jos kohteen tulos on parempi kuin heittäjän, kohde saa pisteet samaan tyyliin ja heittäjä puolestaan menettää. Tasapelissä kumpikaan ei saa tai menetä pisteitä.

Jokaisella kilpailijalla on myös käytössään yksi jääpallo koko osan aikana. Jääpallot ovat riskipeliä: ne aiheuttavat kaksinkertaisen tienestin ja menetyksen, mutta tavallisen pallon tapaan voivat myös kääntyä itseä vastaan. Jääpallon käytöstä on ilmoitettava samalla kun valitsee kohteensa ja sen käyttäminen on täysin vapaaehtoista.

Epäaktiivisten kohteet arvotaan, jotta joukkueet eivät ole epätasaisia sen takia, että toisessa kenties on enemmän epäaktiivisia kuin toisessa.

Yllä mainitut lumi- ja jääpallojen heittämisestä tienatut pisteet ovat vain joukkuepisteitä. Joukkueen jäsenten pisteet lasketaan yhteen ja kuuden kierroksen jälkeen enemmän pisteitä kerännyt joukkue voittaa. Kaikki voittajajoukkueen jäsenet palkitaan 10 henkilökohtaisella pisteellä.

Henkilökohtaisia pisteitä kerätään osan aikana normaalisti yksi piste per oikea numero -menetelmällä.

Osan kuusi parasta kilpailijaa saa lisäpisteitä seuraavassa järjestyksessä parhaasta alkaen: 20p, 15p, 10p, 8p, 5p, 3p.

Osa 4 (luukut 19-24)

Neljännessä ja viimeisessä osassa jatketaan perussysteemin käyttöä.

Kilpailijat jakavat tai vievät nyt toisiltaan lahjapaketteja - sokkona.

Kilpailijat saavat joka kierros normaalisti yhden lahjapaketin per oikea numero. Sen lisäksi kilpailijat voivat saada joko ylimääräisiä paketteja tai menettää paketteja, mikäli päätyvät jonkun toisen kilpailijan kohteeksi.

Kilpailijat valitsevat joka kierros itselleen kohteen. Seuraavalla kierroksella kilpailijan sijoitus tulosvertailussa ratkaisee sen, antaako tämä kohteelleen paketteja vai viekö niitä. Annettavat paketit eivät ole antajalta pois, eikä otettuja paketteja saa itselleen. Tulosvertailun tasapelit ratkaistaan spesiaalinumerolla (201-300).

Lisäpakettien/menetysten tarkka jakauma riippuu osallistujien määrästä, joten se ilmoitetaan vasta osan alkaessa.

Epäaktiivisten kohteet arvotaan, mutta aktiivisuus kannattaa, sillä jokainen, joka valitsee kohteen, saa siitä hyvästä yhden ylimääräisen paketin per kierros.

Osan lopullinen paremmuus määritellään kuuden kierroksen jälkeen lahjapakettien määrän perusteella.

Osan viisi parasta kilpailijaa saa lisäpisteitä seuraavassa järjestyksessä parhaasta alkaen: 25p, 20p, 15p, 10p, 5p.

Luukut

Joulukalenterissa on tietysti 24 luukkua, jotka kilpailijamme pääsevät avaamaan. Systeemi on tällä kertaa erilainen kuin aiemmissa perinteisissä joulukalentereissa ja toimii hieman viime vuoden kokeilullisen kalenterin tyylillä.

Joka kierros kaksi luukkunumeroa (1-200) lähimmäksi arvannutta kilpailijaa pääsee mukaan kyseisen luukun kaksintaistoon. Se tarkoittaa, että jompikumpi heistä saa kyseisen luukun pisteet itselleen.

Kun yksi osa päättyy, kaikki sen kuusi kaksintaistoa ratkeavat kerralla: taistelijoista se, joka sijoittui osan lopputuloksissa korkeammalle, voittaa ja saa pisteet. Hävinnyt saa lohdutuksena kolmasosan voittajan saamasta pistemäärästä pyöristettynä lähimpään puolikkaaseen. Sama kilpailija voi olla osallisena useammassakin kaksintaistossa, sille ei ole rajoituksia.

Jokaisesta luukusta saa luukun järjestysluvun verran pisteitä - ensimmäisestä luukusta saa siis vain yhden pisteen, mutta viimeisestä peräti 24 pistettä.

Luukkunumero täytyy kuitenkin arvata uudelleen joka kierros, mikäli haluaa osallistua aktiivisesti luukkujahtiin. Mikäli kilpailija ei siis deadlineen mennessä arvaa uutta luukkunumeroa, hän ei voi päästä kaksintaistoon sen luukun osalta.

Kauden päätös

Jouluaattona kaikki mahdolliset pisteet on lopulta laskettu yhteen varsinaisiksi lopputuloksiksi. Tähän kuuluvat siis jokaisen neljän osan aikana kerätyt pisteet, osien parhaille annetut lisäpisteet ja luukuista tienatut pisteet.

Eniten pisteitä yhteensä kerännyt voittaa tietysti kauden.

Yhteenveto

Joten nyt kun sitten ilmoittaudut mukaan kaudelle, laita ilmoittautumisviestiisi seuraavat numerot:

1) 5 numeroa väliltä 1-10 satunnaisessa järjestyksessä
2) 10 numeroa väliltä 1-50 numerojärjestyksessä
3) 20 numeroa väliltä 1-100 numerojärjestyksessä
4) 1 spesiaalinumero väliltä 201-300
5) 1 luukkunumero väliltä 1-200

* Vältä samoja numeroita kuin muut kilpailijat, ole tarkkana etenkin kohdissa 4 ja 5.
* Laita numerot selvästi erilleen toisistaan, jotta on helppo nähdä, mitkä kuuluvat mihinkin numerosarjaan.

Kausi alkaa vasta ensi viikon perjantaina 1. joulukuuta, joten ilmoittautumisaikaa on runsaasti. Toivon mukaan saadaan siis runsaasti myös osallistujia, sillä Suomi-kauden jälkeen tämä kausi on ainoana kautena meneillään 18 päivän ajan ja jos tämän on mennyt missaamaan, siinä tulee aika pitkä tauko ilman Pistepottia.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty To 23 Marras 2017, 05:06

Joulukalenterit on Sienten erityisalaa.

1) 5 numeroa väliltä 1-10 satunnaisessa järjestyksessä:

4
7
1
3
9

2) 10 numeroa väliltä 1-50 numerojärjestyksessä:

2
4
12
19
23
28
34
40
45
47

3) 20 numeroa väliltä 1-100 numerojärjestyksessä:

4
7
20
23
24
29
35
37
45
56
58
60
64
67
78
79
82
89
93
99

4) 1 spesiaalinumero väliltä 201-300:

245

5) 1 luukkunumero väliltä 1-200:

112
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Xatalos lähetetty To 23 Marras 2017, 12:27

1) 5 numeroa väliltä 1-10 satunnaisessa järjestyksessä:

6
8
4
2
10

2) 10 numeroa väliltä 1-50 numerojärjestyksessä:

1
5
13
20
23
29
35
41
45
48

3) 20 numeroa väliltä 1-100 numerojärjestyksessä:

3
9
20
22
24
26
36
39
45
57
59
60
66
68
78
80
82
84
95
98

4) 1 spesiaalinumero väliltä 201-300:

231

5) 1 luukkunumero väliltä 1-200:

149

Xatalos


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Ankkafani 10 lähetetty Pe 24 Marras 2017, 16:34

1)
6
2
5
9
7

2)
3
8
11
16
24
28
32
39
40
44

3)
1
3
9
13
16
20
34
38
43
44
52
57
60
65
71
78
86
89
93
95

4)
280

5)
63

Ankkafani 10


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Don Barks lähetetty Pe 24 Marras 2017, 16:52


1) 5 numeroa väliltä 1-10 satunnaisessa järjestyksessä
1
2
6
4
9

2) 10 numeroa väliltä 1-50 numerojärjestyksessä
11
13
21
22
23
26
34
38
39
50

3) 20 numeroa väliltä 1-100 numerojärjestyksessä
2
4
7
21
24
25
34
39
41
47
54
55
56
57
68
69
73
77
88
99
4) 1 spesiaalinumero väliltä 201-300
266

5) 1 luukkunumero väliltä 1-200
122
avatar
Don Barks


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Ton Roza lähetetty Pe 24 Marras 2017, 17:38

Mitäpä olisi joulu ilman joulukalenteria.

Osa 1:
4
9
1
5
10

Osa 2:
1
5
12
17
22
23
32
38
49
50

Osa 3&4:
3
9
12
18
20
23
32
38
42
46
55
59
67
70
73
75
79
82
87
96
Spesiaalinumero: 241

Luukkunumero: 132
avatar
Ton Roza


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Jonttu-Ankka lähetetty La 25 Marras 2017, 00:15

1)

1
4
2
10
7

2)

5
6
7
16
19
27
28
30
32
42

3)

5
9
13
15
19
20
21
28
35
45
50
53
63
65
66
74
84
86
87
89

4)

250

5)

77

Jonttu-Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Oku Ankka lähetetty La 25 Marras 2017, 11:37

1)
6
4
1
2
5

2)
4
6
9
11
14
17
18
37
39
44

3)
8
9
18
36
39
45
61
66
68
70
71
72
75
85
87
90
91
92
96
99

4)
259

5)
105
avatar
Oku Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty La 25 Marras 2017, 15:13

1)

3
9
6
2
7

2)

2
5
10
14
20
25
31
41
44
50

3)

5
8
12
15
20
27
33
36
39
44
46
50
56
62
73
78
83
88
93
96

4)

265

5)

144
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja CottonJoel lähetetty Su 26 Marras 2017, 07:12

1)

8
9
1
5
3

2)

2
4
6
8
10
24
32
45
49
50

3)

1
6
7
10
20
29
33
34
35
40
41
47
52
81
83
88
90
93
99
100

4)

230

5)

96

CottonJoel


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Muumi Ankka lähetetty To 30 Marras 2017, 20:22

1) 5 numeroa väliltä 1-10 satunnaisessa järjestyksessä

4
7
1
9
5

2) 10 numeroa väliltä 1-50 numerojärjestyksessä

2
6
10
13
18
22
29
36
42
48

3) 20 numeroa väliltä 1-100 numerojärjestyksessä

2
5
9
13
18
24
30
33
39
45
51
57
64
70
73
79
82
88
94
100

4) 1 spesiaalinumero väliltä 201-300

240

5) 1 luukkunumero väliltä 1-200

111


avatar
Muumi Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Xatalos lähetetty To 30 Marras 2017, 20:58

Muutan vielä vähän numeroitani:

1) 5 numeroa väliltä 1-10 satunnaisessa järjestyksessä:

6
8
4
2
10

2) 10 numeroa väliltä 1-50 numerojärjestyksessä:

1
5
13
20
23
29
35
41
45
48

3) 20 numeroa väliltä 1-100 numerojärjestyksessä:

3
9
20
22
24
26
36
39
45
57
59
60
66
68
78
80
82
84
95
98

4) 1 spesiaalinumero väliltä 201-300:

249

5) 1 luukkunumero väliltä 1-200:

62

Xatalos


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Yuk7on lähetetty Pe 01 Joulu 2017, 00:58

1) 5 numeroa väliltä 1-10 satunnaisessa järjestyksessä

1
7
4
3
8

2) 10 numeroa väliltä 1-50 numerojärjestyksessä

1
7
12
18
22
23
31
33
44
47

3) 20 numeroa väliltä 1-100 numerojärjestyksessä

2
4
14
16
22
23
34
36
43
47
51
59
63
66
71
78
88
89
90
98

4) 1 spesiaalinumero väliltä 201-300

233

5) 1 luukkunumero väliltä 1-200

69
avatar
Yuk7on


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja A.N.K.K.A lähetetty Pe 01 Joulu 2017, 07:40

1) 5 numeroa väliltä 1-10 satunnaisessa järjestyksessä
8
5
2
4
9

2) 10 numeroa väliltä 1-50 numerojärjestyksessä
2
5
15
21
27
29
30
36
41
44
3) 20 numeroa väliltä 1-100 numerojärjestyksessä
3
5
7
11
16
23
34
42
51
62
66
70
72
74
75
81
85
89
93
99

4) 1 spesiaalinumero väliltä 201-300
274

5) 1 luukkunumero väliltä 1-200
101
avatar
A.N.K.K.A


http://www.akuankka.fi/keskustelu/44134/valtiopeli-15

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Pe 01 Joulu 2017, 15:19

Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0 - Luukku 1

Oikeat numerot oikeassa järjestyksessä:

9
2
10
8
4

Luukkunumero: 75

Don Barks: 1 oikein (2 oikein väärillä paikoilla)
Ankkafani 10: 1 oikein (1 oikein väärillä paikoilla)
A.N.K.K.A: 0 oikein (4 oikein väärillä paikoilla)
Xatalos: 0 oikein (4 oikein väärillä paikoilla)
Jonttu-Ankka: 0 oikein (3 oikein väärillä paikoilla)
Ton Roza: 0 oikein (3 oikein väärillä paikoilla)
Yuk7on: 0 oikein (2 oikein väärillä paikoilla)
Muumi Ankka: 0 oikein (2 oikein väärillä paikoilla)
CottonJoel: 0 oikein (2 oikein väärillä paikoilla)
Touhula: 0 oikein (2 oikein väärillä paikoilla)
Oku Ankka: 0 oikein (2 oikein väärillä paikoilla)
Sienilapsi: 0 oikein (2 oikein väärillä paikoilla)

Päivän luukkunumeroa lähimmäksi arvasivat: Jonttu-Ankka & Yuk7on

Ensimmäisen osan kaksintaistelut:

1. luukku: Jonttu-Ankka vs. Yuk7on (1p)

Kilpailijoiden pistetilanne ensimmäisessä osassa luukun 1/6 jälkeen:

1. Don Barks: 5p
2. Ankkafani 10: 4p
=. A.N.K.K.A: 4p
=. Xatalos: 4p
5. Jonttu-Ankka: 3p
=. Ton Roza: 3p
7. Yuk7on: 2p
=. Muumi Ankka: 2p
=. CottonJoel: 2p
=. Touhula: 2p
=. Oku Ankka: 2p
=. Sienilapsi: 2p

Näin on sitten avattu Pistepotin viides joulukalenterikausi ja eihän tällä ensimmäisellä kierroksella nyt mitenkään järisyttävästi pisteitä kerätty, mutta eipä sellaista ollut odotettavissakaan. Vain kaksi kilpailijaa saa oikean numeron oikealle paikalle avauskierroksella ja heistä toinen, Don Barks, aloittaa pistetilanteen kärjessä. Jaetulla kakkossijalla pisteen perässä ovat Ankkafani 10, A.N.K.K.A ja Xatalos.

Luukkujen suhteen ensimmäinen kaksintaistelupari on nyt myös selvillä - huimasti yhdestä pisteestä kamppailevat. Mikäli haluat olla osana seuraavaa luukkujahtia, jonka kaksintaistoon pääsevät kamppailevat jopa kahdesta(!!) pisteestä huomenna, on sinun ainoastaan arvattava uusi luukkunumero väliltä 1-200 huomiseen deadlineen mennessä. Ei sen kummempaa.

Numeroiden vaihtaminen on toki sekin täysin sallittua, mutta mikäli vaihdat numeroitasi, vaihda vain tämän ensimmäisen osan numerot, älä koske muihin. Huomisen deadline on klo 15:00.

Uusia numeroita aikaa laittaa jälleen huomiseen asti.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Muumi Ankka lähetetty Pe 01 Joulu 2017, 15:21

36
avatar
Muumi Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Ton Roza lähetetty Pe 01 Joulu 2017, 15:30

111
avatar
Ton Roza


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Oku Ankka lähetetty Pe 01 Joulu 2017, 16:00

120
avatar
Oku Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Don Barks lähetetty Pe 01 Joulu 2017, 20:59

166
avatar
Don Barks


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja A.N.K.K.A lähetetty Pe 01 Joulu 2017, 21:50

22
avatar
A.N.K.K.A


http://www.akuankka.fi/keskustelu/44134/valtiopeli-15

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CLXXVIII - Pistepotti-joulukalenteri 5.0

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 13 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa