150. kausi

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

150. kausi

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty To 20 Loka 2016, 19:49

Tosiaan kuten kauden 149 topicissa tuli jo puheeksi, on seuraavaksi vuorossa vähän isompi virstanpylväs kun vuorossa on Pistepotin 150. kausi.

Kausi tulee siis tämänhetkisen suunnitelman mukaan koostumaan 16 kierroksesta, joista ensimmäiset 15 on yhden kierroksen uusintoja vanhoista kausista siten, että yksi kausi per kausikymmenys kronologisessa järjestyksessä ja viimeinen kierros on sitten jonkin sortin spesiaalikierros.

Tähän topiciin kaivataankin nyt ehdotuksia siitä, mistä vanhoista kausista voisi tehdä yhden kierroksen uusintoja (ja miten ne voisivat käytännössä toimia). Yritetään löytää jokaiselle kausikymmenykselle jokin uusittava kausi tässä parin seuraavan päivän aikana. Pari ensimmäistä kausikymmenystä löytyy jo kopioituna täältä foorumilta, samoin tämä uusin eli viidestoista, loput täytynee kaivaa jostain aa.fi:n syövereistä.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: 150. kausi

Viesti kirjoittaja Kuutio-purkka lähetetty Pe 21 Loka 2016, 08:29

Omat suosikkini olivat kalakaudet ja siksi olisikin hurjaa uusia sellainen, pari kalaa kierroksessa tulisi siten että arvotaan vaikka kaksi peruspottia ja sivupotti ja katotaan minkälaisia kaloja tuli (yhteensä 3 kalaa tulee).

Peliinhän voisi lisätä läpi kauden jatkuvan erikoisnumeron ja jos se nasahtaa kohdilleen on seuraavassa osiossa etu, jos muistaa aktiivisesti ilmoittaa käyttävänsä edun
avatar
Kuutio-purkka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: 150. kausi

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty Ti 25 Loka 2016, 14:43

Ei ole hirveästi ehdotuksia näköjään tullut. Itse tulin Pistepottiin mukaan kaudella 68, joten noista alkupään kausista en hirveästi osaa sanoa. Katselin vähän aa.fi'stä joitakin kausia, joissa olen ollut mukana, mutta onhan noiden etsiminen kohtalainen työmaa, kun kaikki kaudet ovat satoja sivuja pitkissä topiceissa (Pistepotti-wikin kausiluettelon avulla lähdin haarukoimaan, mutta siitäkin puuttuu tuoreimmat 40 kautta Very Happy). Onhan tuolla kaikenlaisia rahavuorten ruhtinaita, pistepotti-akatemioita, maailmanvalloituksia, klondiken pisteryntäyksiä ja jalokivijahteja sun muuta. Sitä en tiedä, miten nuo (suurin osa ainakaan) saataisiin toteutumaan yhden kierroksen mittaisina. Vankkiksella lienee jo jotain ideoita uusittavista kausista?

Oli muuten aika, voisiko sanoa nostalgista, lukea noita vanhoja kausia. Smile

edt. Näköjään 150. kausi onkin jo suunniteltu.
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: 150. kausi

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa