ÄÄNESTYS: Pistepotti joulukuussa 2016

Siirry alas

Kumman sinä haluat nähdä Pistepotissa joulukuussa 2016?

45% 45% 
[ 5 ]
55% 55% 
[ 6 ]
 
Ääniä yhteensä : 11

ÄÄNESTYS: Pistepotti joulukuussa 2016

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Su 27 Marras 2016, 04:30

Vähän myöhään tulee äänestystä ja seuraavan kauden ilmoittautumisaika jää aika lyhyeksi, mutta yritetään selvitä.

Päätin nyt siis loppupeleissä kysyä teiltä, mitä te haluatte Pistepotilta nyt kun joulukuu on ovella? Vaihtoehtoja on kaksi kappaletta:

A) Perinteinen joulukalenterikausi

Jo kolme kertaa aiemmin järjestetty perinteikäs joulukalenterikausi, joka kestää joulukuun ensimmäisestä päivästä aina aattoon saakka ja jakautuu useampaan osaan sekä sisältää jossain muodossa myös "luukkujen" avaamista, kuten joulukalenterissa on tarkoituskin.

B) Kaksi lyhyempää kautta: toinen talviaiheinen, toinen jouluaiheinen

Eli toinen vaihtoehto olisi siis järjestää kaksi kautta, joista toinen olisi kymmenen kierrosta kestävä jollain tapaa talveen liittyvä kausi, joka alkaisi 30. marraskuuta (eli ensi keskiviikkona) ja kestäisi 9. joulukuuta saakka ja sitten tulisi toinen kausi, joka olisi jouluaiheinen ja kestäisi 12 kierrosta, 13. joulukuuta alkaen aina jouluaattoon saakka.

Anna äänesi pian, sillä äänestys päättyy jo tänään sunnuntaina klo 21:00 (tai äänestys virallisesti kestää vuorokauden kun sitä ei lyhyemmäksi voi säätää, mutta katson tilanteen klo 21 ja se ratkaisee). Enemmän ääniä saanut vaihtoehto voittaa ja toteutetaan.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: ÄÄNESTYS: Pistepotti joulukuussa 2016

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Ma 28 Marras 2016, 03:45

Klo 21 oli tasapeli, joten odotin vielä vähän myöhempään ja nyt olemme vihdoin saaneet ratkaisun. Kuka ikinä antoikaan viimeisen äänen, ratkaisi tämän.

Eli niukalla äänienemmistöllä päädymme tänä vuonna seilaamaan uusilla vesillä ja toteuttamaan massiivisen joulukalenterikauden sijasta kaksi normaalimpaa kautta, joista ensimmäinen on talviaiheinen ja toinen jouluaiheinen. Ensimmäisenä mainitun ilmoittautuminen alkaa pari minuuttia tämän viestin lähetyksen jälkeen, joten sinne vain ilmoittautumaan.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa